2009-02-22 6 瀏覽
專程走去食tbb介紹既餐廳, 但未入門口已經見到個menu d價錢勁貴, 唉! 算把啦, 食左先算, 地方尚算寬敞, 立即叫tbb介紹巴東牛肉, 炒通菜, 咖哩羊肉, 菠蘿炒飯, 紅豆冰, 白飯上菜速度好快, 先上菠蘿炒飯, 重以為用半個菠蘿裝, 只不過用碟裝, 加幾舊菠蘿, 魷魚, 蟹柳, 味道一般, 巴東牛肉: 份量勁少, 好多油, 每人最多分到1舊半, 牛肉都幾臨, 味道都ok咖哩羊肉: 同上, 分到每人兩舊半, 味道一般炒通菜: 尚算多, 味道幾好, 夠瓁氣, 係多碟之中有d水準紅豆冰: 唔知, 係我爸爸飲走,服務好似吹人快d, 侍應講多句都唔願意, 都唔知有無睇劉德華個廣告, 去一次就夠無下次

咖哩羊肉: 同上, 分到每人兩舊半, 味道一般

紅豆冰: 唔知, 係我爸爸飲走,