2009-01-24
話說上次林生去左呢度食..話唔錯 !!所以今日lunch就同佢黎試下 ~~真係印度人開架,因為入面做野既人包括侍應都係印度人,但識講廣東話 ..學生餐一個$28,包湯,飲品,同一個菜同飯/烤餅 ~唔係學生就 $35 !!都有好多款揀架..佢分牛肉,羊肉,豬肉,雜菜等 ~我就揀左牛肉類既 牛肉薯仔+凍奶茶 ...間鋪唔算大,所以一眼就睇晒成間店 ..他們就係度整飲品 !雜菜湯,我叫佢唔好比我..因為我飲唔晒 ~~我總共去左兩次,連續兩日,上次就飲紅湯,陣味好似字母湯..但辣辣地既 !十分開胃..我的牛肉薯仔,唔要飯要烤餅 ~~個烤餅熱辣辣 !點埋d汁食..一流呀 !..同學埋仔叫左飯都話下次要叫烤餅,但係碟牛肉薯仔份量真係幾少下,得2-3粒薯仔同4-5粒牛肉 ~d牛肉唔係一片片,係一舊舊..好似印尼既巴東牛肉咁..但size較細 !牛肉好入味,又夠"淋" !!一流 !!男仔食真係會覺唔夠飽,但配埋烤餅食就岩岩好!但係杯奶茶十分難飲..我飲左一半都冇 !冇茶味得奶味 !下次都係叫檸茶比較好..
所以今日lunch就同佢黎試下 ~~
真係印度人開架,因為入面做野既人包括侍應都係印度人,
但識講廣東話 ..
學生餐一個$28,包湯,飲品,同一個菜同飯/烤餅 ~
我就揀左牛肉類既 牛肉薯仔+凍奶茶 ...
間鋪唔算大,所以一眼就睇晒成間店 ..他們就係度整飲品 !
我的牛肉薯仔,唔要飯要烤餅 ~~個烤餅熱辣辣 !
牛肉好入味,又夠"淋" !!一流 !!
男仔食真係會覺唔夠飽,但配埋烤餅食就岩岩好!
但係杯奶茶十分難飲..我飲左一半都冇 !冇茶味得奶味 !
下次都係叫檸茶比較好..