餐廳: Chop Chop 食神叉燒 (宏安道)
資訊:

2023-02-13 351 瀏覽
食物:味道質感合格,份量過少環境:裝修不錯,冷氣風很猛,檯面紙巾,牙簽都吹得跌,怕凍者要著樽領衫,沒卡位不喜歡,店內音樂太大聲,太嘈。試食當日,每檯都係食完即走,唔會坐低慢慢歎茶。如果佢哋目的係唔好太舒適,想客食完快啲走翻多幾次檯,佢哋真係好成功。服務:非常一般,叫伙記俾多包糖,應左冇回頭。餐具:全用即棄餐具仲加包裝袋,個人十分討厭堂食即棄餐具,好唔環保。整體性價比:頗低個人係燒味控,又中意邊食邊睇片上網聽歌,可以講此店絕對唔係我口味,食後感係不會再光顧。
食物:味道質感合格,份量過少
服務:非常一般,叫伙記俾多包糖,應左冇回頭。
整體性價比:頗低
2023-02-13