餐廳: 十里洋場
資訊:

我想講我頭先寫寫下嗰篇食評hang咗之後冇save到… 而家冇咩心機再重新寫一篇完整嘅比較推介嘅係呢個最乳鴿,賣相靚之餘唔使講啦!一眼就睇到又有顏色又有動態!好似一隻飛緊嘅雀仔咁,而且肉又非常之嫩滑!酒味嘅濃度亦都啱啱好大力推介黑松露珍珠留心蛋亦都非常可口!其實每人食一隻都OK!半隻可能會唔夠喉蟹粉豆腐煲非常好味! 220幾蚊有一小煲,佢有一啲蟹肉,應該同埋一啲蛋黃一齊煮,煮出嚟非常嘢未仲有豆腐除咗滑之餘仲不失豆香!推介茶燻雞嘅肉非常非常之嫩口,但係唔係好覺得茶燻嘅味道海參帶子炒蘆筍,炒得幾香~清蒸海斑正常質素,早知試吓其他特別野啦呢個雞湯蘿蔔本來有啲期望,因為佢係招牌菜,價錢唔係平,而且見到食評大家都有推介~ 但係食落都係普通嘅鮮甜蘿蔔味壽包仔熱辣辣唔錯,入面有鹹蛋黃
大力推介
仲有豆腐除咗滑之餘仲不失豆香!推介
茶燻雞嘅肉非常非常之嫩口,但係唔係好覺得茶燻嘅味道
海參帶子炒蘆筍,炒得幾香~
清蒸海斑正常質素,早知試吓其他特別野啦
壽包仔熱辣辣唔錯,入面有鹹蛋黃
  • 黑松露珍珠燻溏心蛋