2022-02-15 562 瀏覽
係新年後返工,想令自己精神啲,今次就係外賣平台叫咗呢間西餐啦😆😆😆我地叫咗兩個pizza 🍕🍕 + 兩兜意粉🍝心諗實夠飽啦!黎到發現兩兜意粉🍝好細兜呀….兩兜仔咋…..食咗呢餐…未到放工,我個肚已經叫緊啦😅😅😅- 意大利辣肉腸薄餅 pepperoni (9 inch)🍕- BBQ 烤雞薄餅 BBQ Chicken (9 inch) 🍕呢兩款都係薄底,似手工薄餅,個底幾煙韌,幾好食😋 但送到黎都凍晒,熱食會好食啲😆😆😆- 肉醬意粉Fettuccine Alla Bolognese 🍝- 龍蝦扁意粉 Linguine All’ Aragosta 🍝兩款意粉🍝厚身,有咬口,但份量真係好細…佢係用裝小食嘅外賣盒黎裝,每人兩啖,食晒🥲🥲🥲🥲 但味道係好食嘅。

外賣送餐