2019-07-10 24 瀏覽
今次係我第二次嚟呢間餐廳,今次去到餐廳已經有人開始篤緊檯波:如果我識玩都想玩下。餐廳餐廳放咗 一部足球機同一張桌球檯:我見到餐廳啲客一邊飲酒一邊玩檯波。餐牌餐牌有兩張,分別set dinner menu 同食物Menu 。有廚師帽喺食物旁邊;係廚師推介。餐牌內亦有清楚標明邊款食物係素食系列。餐具餐巾同餐紙印有餐廳嘅logo...餐湯蘑菇湯-味道好滑而且好creamy。而且有好香嘅蘑菇味。意式香菇手搓粉上菜嘅時侯都幾熱,手搓粉表面就青綠色女仔食已經好飽。每一條手搓粉都沾滿黑松露:而且聞嘅時候有好香松露味。手搓粉有d咬口,但唔漿住個口。個汁就幾Cready紅酒汁慢煮牛助肉牛肋肉好大件: 如兩個女仔食會比較,肉味濃郁而肉質都幾滑。醬汁偏深啡色,就酸酸甜甜:薯蓉都幾滑口。而配菜就係翠肉瓜,翠肉瓜好多汁而且好爽口,而且翠肉瓜嘅汁好甜。
餐廳

餐牌

餐具
餐巾同餐紙印有餐廳嘅logo...

餐湯
蘑菇湯-味道好滑而且好creamy。而且有好香嘅蘑菇味。

意式香菇手搓粉

紅酒汁慢煮牛助肉