招聘中
$15,500-$21,500
$16,500-$25,000
$17,500-$20,000
2018-12-11 159 瀏覽
細細個既時候食過牧羊少年,當時已經覺得食物好食環境又靚,今日經過太子,就同友人一齊係度享用晚餐,回味一下過去。其實太子一帶真係無咩文青、可以打卡既餐廳,全部都係一d舊式小店,所以呢間餐廳顯得特別出眾。好有特色既餐廳,裝修好用心,有小小去左中東國家既感覺🤣氣氛較昏暗,幾適合情侶。🍝⼁煙三文魚磨菇忌廉意粉好好味!應該係我食過類似既意粉入面最出色,煙三文魚份量好多,好入味軟熟。而意粉既硬度係我最愛,唔會太林,有dd硬,食起黎好有咬口,而且忌廉汁既分量都拿捏得好好,唔會過於濕潤多汁,但每一啖都食到忌廉既味道,吃完亦無好濟既感覺👍🏻👍🏻🍤呢個大食拼盤真係多得好誇張,我地食到飽到叫救命先清到三分二。炸薯角、炸洋蔥圈、炸薯波、吉列蝦同埋炸雞翼全部都炸得好脆,十分可口,即使傾左一個鐘計,都無變林,厲害👍🏻雞翼入味,肉質夠嫩又夠滑,香腸入面好多汁😍外面皮燒得好脆,呢個拼盤確實好抵食。🐷香辣豬頸肉配墨西哥餅及牛油果醬豬頸肉食落唔乾唔孩,幾爽口彈牙,但係有汁係面就會好d,可以更香。墨西哥餅就太林,同埋唔夠熱,煎一煎可能會更惹味😋 這餐我同友人都十分滿意,食物份量多但價錢好便宜,下次有機會會再黎👍🏻

煙三文魚磨菇意粉

🍝⼁煙三文魚磨菇忌廉意粉