藏於大埔林村既世外桃園 一秒置身泰國 環境勁chill嘆西餐 呢度環境好靚 又寧靜 仲可以book獨立屋仔 岩晒一家大細或情侶黎今次2個人黎 叫左4樣野~ 周打魚酥皮湯🥣呢度個湯好有誠意 超推 個酥皮新鮮焗起好熱漲卜卜又脆卜卜 超級好味!湯好creamy又足料 份量好大 2個人share都好夠👍🏻👍🏻👍🏻龍蝦汁蟹膏醬配法包🦞龍蝦蟹膏汁好濃郁 配埋個焗到好脆既法包 prefect match😋😋冇諗過有咁多舊法包 一人食3件 好滿足😌美國安格斯肉眼扒🥩叫左5成熟 生熟度控制得岩岩好 值得讚👍🏻👍🏻 一切睇到裡面煎到好靚仔 食落肉軟牛味濃 唔配汁食都好香 芝士焗大蝦配香草蕃茄意粉🍝呢碟賣相好靚 細心地隻蝦開左邊 好方便食 蕃茄意粉個汁收得好好 好掛汁 意粉既熟度都係偏彈 我貪心d撈埋配法包個龍蝦汁 真係停唔到口🤭🤭🤭
藏於大埔林村既世外桃園
一秒置身泰國 環境勁chill嘆西餐

呢度環境好靚 又寧靜 仲可以book獨立屋仔
岩晒一家大細或情侶黎

今次2個人黎 叫左4樣野~

周打魚酥皮湯🥣

龍蝦汁蟹膏醬配法包🦞