2018-08-06 106 瀏覽
平時行過海旁見到都好有情調,今晚約左好姐妹我們就揀左呢度試下😆入面既裝修都好靚💕好有工業風,隨意得黎又好有心思餐牌都好特別飲品主要係mock tail and cocktail 多,選擇都好多叫左杯Admiralta , 味道似Mocktail, 微微既酒味,飲落似果汁,上面少少燒焦既棉花糖再配埋個酒,甜度適中,好易入口小食方面,叫左Tomatoes Cream Striploin Carpaccio ,用香脆既酥皮托底,上面有蕃茄醬,酸酸甜甜,好開胃上面就有生生地既牛肉,好嫩口。好好食第二道,有Duck ciga, 個皮好脆!熱辣辣!入面係鴨肉,點埋個味道有些似蛋黃醬既醬,好好食,估唔到又幾夾第三道,叫左Bikini。就咁聽個名都好好奇係咩黎。表面好多多士,夾火腿,但食落先知原來係西班牙火腿加芝士再配少少牛油,煎過呢個我們仲叫左兩次,因為真心好食之後叫左呢個炸🍄雜菌。好脆好香口,d蘑菇好多汁主菜方面,叫左個cod fish with calamari noodle. 個魚肉好滑,面既魚皮又脆脆地,成個感覺好外脆內軟。個麵好彈牙,問反店員,原來係用墨魚做,好特別!食上引飯方面,叫左pr

入面既裝修都好靚💕好有工業風,隨意得黎又好有心思

餐牌都好特別

上面就有生生地既牛肉,好嫩口。好好食

呢個我們仲叫左兩次,因為真心好食

之後叫左呢個炸🍄雜菌。好脆好香口,d蘑菇好多汁

飯方面,叫左prawns paella 。望落好似好重墨魚汁,會食到個口好黑,但又無。味道都幾濃蒜香味,蝦都好大隻,飯都粒粒食落分明,唔會好濕同笠。

最後,甜品叫左個Spanish sweet Lemon Bun🍋 習慣食完主菜都要食個甜品,呢個份量就岩岩好,細細粒,淡淡的檸檬味令到我們個胃又開反,入面有微微甜既cream,成個味道甜度岩岩好,食完會想再添食

整體來說,完全感受到餐廳既心思,所有食物都好滿意