Bingo & Cook (京都廣場) (銅鑼灣)🫙銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場2樓有日weekend walkin 左一間銅鑼灣樓上鋪打卡ok 😎 性價比一般 打造到好似置身係韓置地鐵站咁, 好有特色, 枱凳就係韓置街頭包車街頭小店, 雖然做到好似好地道咁, 但價錢一d 都唔地道嫁😌 星期六日晏晝無得揀lunch set 要點好幾款主食咁先飽, 我地叫炸雞叫大份左,2 人前比較適合半份, 全無骨雞, 份量叫得多左反而食膩左,小食多滋味😆 煎餅同kimbap 其實幾好食! 都足料, 似韓國地道,不過你問我會唔會再encore , 我覺得打卡gimmick 好好,但整體食物質素令我回頭率降低🤣 加上宜家去旅行🧳比疫情前方便, 不如我直接飛去韓國🤣🤣 呢到一解思鄉係ok 嘅#韓國美食#香港韓國菜#hkig#hkfoodie#hkkoreanfood l#hkblogger#hkfoodblogger
Bingo & Cook (京都廣場) (銅鑼灣)
🫙銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場2樓

有日weekend walkin 左一間銅鑼灣樓上鋪