餐廳: 冰極餐廳
資訊:

2024-02-03 1113 瀏覽
今次嚟到這間餐廳,真係有啲驚喜。先講下呢個炸植物魚塊,外皮炸得金黃酥脆,入面嘅「魚肉」竟然同真魚唔分上下,好得意之餘,食落無負擔,正!湯品方面,呢個雜菜湯清新爽口,入面嘅薏米又豐富咗口感,冇話咁滋潤。😇主菜嘅未來漢堡實在係重磅推介,漢堡扒肉味濃郁,咬落去好似得啲汁都流哂出嚟,滋味十足。而家夾嘅紅菜頭漢堡扒,更係得意到突咁!得我心水,新穎之餘仲要健康。最後個威威司令布丁,唔單止外形得意,食落去香滑得滯,令人心花怒放。🥰坐喺玻璃邊望住企鵝游黎游去,真係一個字 - 歎!食飯之餘,又有視覺享受,落喺度嘅每一嚿嘢食都變得更加美味。整體嚟講,個體驗好值得,食物味道限喇,環境又好,我保證你一試難忘!😍🐧💫