餐廳: 冰極餐廳
資訊:

2015-05-01 1530 瀏覽
復活節一家人去樂園玩,人山人海,樣樣都要預一小時等,樂園裡面呢間餐廳叫做最好味!一早去攞位!門口擁住一大班等位嘅人!唯有派一個代表等!其他人去玩!差不多有位先集合!4大3小坐一張長枱!普通西餐廳,燈光昏暗(可能怕嚇親企鵝)叫埋肥髀去睇企鵝!呢度嘅菜色有大小份量!我哋貴精不貴多,叫四樣食物,食物極速到齊(落單後15分鐘到齊)冰極特色雜扒(大):餐牌係牛、豬、雞、鱈魚,不過店員話無鱈魚,改了三文魚,上枱我每款食一塊,牛肉最好,做到5成熟,又唔韌,重牛味,好味,三文魚熟食本來一般,因為會嚡,但驚喜係竟然做到好滑,剛剛熟,配香草忌廉好味,雞肉都滑,豬扒就比較硬!一般!反而拌碟嘅蔬菜好好味,唔係灼熟就算,係炒過嘅,好味!夏威夷pizza(大)好簡單材料嘅比薩,又做得好味,批底係薄又脆,芝士半溶,拉到出絲,菠蘿酸甜,火腿咸香,好味!火箭菜卡邦尼帶子意大利麵(大)幼麵本來比較掛汁,但就會較軟身,無咬口,我就一般,厚肉帶子煎過香口,入面淋身,唔腥!火箭菜唔多兼煮過,唔係生食,無咗苦味幾好味!不過忌廉汁較淡!小食拼盤:最失望係呢個,三種食物(雞翼、洋蔥圈、芝士薯條)只有雞翼香滑多汁,芝士薯條好乾,硬到石
企鵝
冰極特色雜扒
夏威夷pizza
火箭菜卡邦尼帶子意大利麵
小食拼盤
小食拼盤:最失望係呢個,三種食物(雞翼、洋蔥圈、芝士薯條)只有雞翼香滑多汁,芝士薯條好乾,硬到石頭,芝士又唔香,洋蔥圈脆但油膩,唔鬆化!好膩!
特別因為樹熊而做嘅特飲甜品
欣賞餐廳食物份量有大小選擇,又有低炭餐!其實以主題公園食飯,價錢都叫合理!而且水準算唔錯!食完我哋都唔坐,再出去排隊玩遊戲!
2015-04-06
45 分鐘 (堂食)
冰極特色雜扒
夏威夷pizza