2024-03-09 581 瀏覽
伏中之伏@ pick coffee今次呢到呢間Cafe 打算飲杯咖啡食件蛋糕就走人,點知落單之後食物勁耐都唔黎,仲要問左完之後等左20分鐘先到,明明其他人食正餐都唔駛等咁耐,呢一點係有奇怪。☕️講左杯咖啡先, 非常普通,完全冇特別,但係奇怪嘅位就係奶泡極多,反而有啲似泡沫咖啡。🍨旁邊係tiramisu,個樣好唔錯咖,一食落口就知出事, 質地有啲似吉士 ,冇cream cheese嘅味道,同樣內裏嘅咖啡手指餅 完全冇咖啡浸住,得啲朱古力醬喺個底,手指餅乾到脆口,呢一刻有d 懷疑人生,我都好耐冇食過咁難食嘅tiramisu,最後我做左浪費者,完成唔到呢個項目, 阿彌陀佛,無論如何點食都覺得似係一堆加咗好多魚膠粉嘅吉士醬或者忌廉醬。🍰件cheese cake 已經係最正常,不過都唔係叫好食,只係有比較之下都可以完成嘅項目。P.S: 如果只係想搵地方坐下都唔錯,地方大,如果想填肚都唔好諗,佢都唔會係平價之選。始終鹹嘢我未食過 ,唔知質素,歡迎曾經試食者留言!推介指數: 3.2/5人均消費: $150
伏中之伏@ pick coffee

推介指數: 3.2/5