2017-09-14
<嗌錢計法>串燒放題$58+$10醬料, 雞煲任食$28+$10醬料,分開咁嗌照計都應該係$86+醬料費,但佢係唔會俾你分開嗌,而只可以嗌佢個c餐,即串燒+雞煲$98+$20醬料,即係貴過分開兩樣嗌。食物質量就無論點都一樣,但唔明點解醬料費其實點都得4碟,但錢就雙倍咁計。<串燒難食>至於食物質素,任食串燒只得4款,並絕對稱不上為串燒,只可稱為串肉。豬牛羊雞既味道毫無分別,感覺似食緊一串串擺左好耐既肉,而且完全冇燒過既痕跡或味道。比較好食既竟然係紫薯餅。雞煲既雞又硬又鞋又冇雞味,而所謂既每枱送一碟菜同蘿蔔都只係一堆碎濕濕既菜碎同幾舊仔蘿蔔,而且佢係將所有菜碎同蘿蔔仔擺哂落煲底,即係話你都唔知到底有冇一"碟"。或者你會諗,俾得咁既價錢,追求咩啫,但成件事係真心leurk水,食個串燒+雞煲餐最後埋單每人$140,但$140絕對可以食到更高質既食物。仲要d態度係明leurk你水,係你豬兜入黎食啫:0)中伏!!!!!!!!
<串燒難食>
中伏!!!!!!!!