2022-11-30 717 瀏覽
位置上有啲偏僻,不過我見OpenRice評價都唔錯所以就同同事試吓,可以打電話預先book枱,因為午餐時間都幾多人架前菜幾鍾意個醃豆卜,芽菜都惹味,Kimchee 本身麻麻Special set 燉牛排骨飯 $88 肉嘅份量係幾多嘅有四大嚿牛排骨,厚身但係某兩嚿就鞋啲會痴牙,同埋唔知係咪傳統韓國菜都係重味,個汁好甜,一定要撈飯,同埋要飲水總結:個人覺得冇評論講得咁好,食物水準普通,同事嗰個海鮮豆腐湯都覺得自己煮會再好味啲,我地應該唔會再去,同埋價錢上考慮埋地點都偏貴地址:九龍灣啟興道2號太平洋貿易中心5樓28號舖評分(5⭐️為最高):環境:⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️如果喜歡我地嘅餐廳食野情報就follow@我地 hkfoodie_90s_couple啦~

前菜
幾鍾意個醃豆卜,芽菜都惹味,Kimchee 本身麻麻

Special set 燉牛排骨飯 $88

地址:九龍灣啟興道2號太平洋貿易中心5樓28號舖