2019-05-05 253 瀏覽
考慮緊既你可以考慮其他。旺角仲有好多正常人類去既地方啱你。今晚同學聚會,約咗上樓上cafe,位置係旺角呢幢成幢都係賓館嘅大廈度,喺樓下兜嚟兜去先搵到個門口,因為一路都唔相信一間Cafe會係呢棟咁嘅大廈入面。入到個大堂見到個水牌,係搵唔到呢間Cafe嘅,淨係見到好多好多賓館。成個大堂都係遊客,相信係住呢幢大廈入邊幾十間賓館嘅。仲要壞淨一部lift,部lift仲要好容易超重,好有問題。上到4樓先至真係恐怖,周圍都係晾曬衫同被,周圍黑蚊蚊,十足睇鬼片入邊嘅場景。摸黑去到門口,入到去見到得6張枱,燈光暗。仲要有浸貓味添,怕動物味嘅你真係唔好考慮上嚟,如果唔係真係食唔到一餐安樂飯。食物唔多選擇,晚餐得幾個set,我地想用open rice個79折,竟然係一定要叫主菜加飲品先可以79折。我叫左芝士炸雞扒配番茄茸意粉,已經算係比較大份。朋友叫既其他野真係細到無眼睇。雞扒勁細塊,炸完竟然係濕既,一啲都唔脆唔香。意粉係用千島醬加少少番茄汁撈既,係千島醬!真係聞所未聞。呢度上菜速度非一般慢,全場得五枱客,我地竟然都等左半個鐘。被迫叫杯野飲,想叫啲平時少見啲既,就叫左士多啤梨乳酪。黎到成杯係白色既,咁好明顯
考慮緊既你可以考慮其他。旺角仲有好多正常人類去既地方啱你。

成個大堂都係遊客,相信係住呢幢大廈入邊幾十間賓館嘅。

仲要壞淨一部lift,部lift仲要好容易超重,好有問題。

摸黑去到門口,入到去見到得6張枱,燈光暗。

呢度上菜速度非一般慢,全場得五枱客,我地竟然都等左半個鐘。

被迫叫杯野飲,想叫啲平時少見啲既,就叫左士多啤梨乳酪。黎到成杯係白色既,咁好明顯啲所謂士多啤梨係糖漿黎。飲落眾望所歸,甜到不行,同係大陸飲既娃哈哈差唔多。唉,飲完仲衰過飲珍奶,熱量爆表又唔健康。而家諗返起都有啲想作嘔添。

埋單人均$140。咁伏既經歷安全唔可以接受。

呢度唔係可一不可再,係一次都唔好黎。唔係三思,係一次都唔好考慮。
2019-05-05
30 分鐘 (堂食)