2019-11-03 175 瀏覽
呢間野食過三次  每次都好伏  但點解會再食啊只係因為佢係唯一一間係荃灣開到三點  但經過今次以後都不會再幫襯了  第一次叫咗個薑汁小丸子  椒鹽燒賣  卡邦尼意粉  個薑汁小丸子好淡薑汁味  小丸子亦都唔好食  千其唔好叫  椒鹽燒賣好鹹而且好硬  意粉都硬  痴線仲要等左好耐好耐  大概20至30分鐘  諗住會有好品質嘅食物  點知煮咁耐都咁難食    第二次叫咗個窩夫同心太軟  窩夫本身食落ok    但比得太多汁食到底完全濕晒  似食緊一個濕嘅蛋糕  心太軟OK  係香芋雪糕有啲假  似係將香芋融咗再雪返嘅嗰感覺  仲衰過雀巢嘅香芋雪糕      第三次  諗住上次個心太軟OK所以再叫多次    夜晚松記又無開  又好想食甜品  點知今次個心太軟直情係冇朱古力流心 係朱古力蛋糕  我見有食評講話朱古力留心最都係塔落嚟  但係我依個直情係冇流心  係唔係痴線  一間甜品店竟然可以做到咁失敗  佢烘焙陪技術非常之差  究竟呢間野係點樣開出嚟  同埋點解會有成10個好評    真係好嬲  完全係食咗一件失敗品
技術非常之差  究竟呢間野係點樣開出嚟  同埋點解會有
成10個好評    真係好嬲  完全係食咗一件失敗品