2015-10-31 2459 瀏覽
今天晚上,係樓下街到望上去睇吓有邊間cafe好去。見到佢係一樓,有露台就揀咗佢。上到去,間嘢空間好窄,唔係好大。岀到露台坐低,就睇menu。menu啲字好細好細,真係要開電話燈先睇到。咁order咗芒果沙冰、荔枝沙冰、熱情果沙冰同香蕉smoothie。基本上,我哋啲飲品全部都需要重做。頭三杯沙冰簡直係過甜,我覺得我係飲緊甜冰水。而朋友嗰杯banana smoothie係直頭無味,得好淡好淡嘅奶味。well don't forget 每杯飲品係收你誠惠$60。真係一啲都唔平!食品: 我們點了一個大拼盤($135配菜春倦),整咗成大半個鐘。雞翼四隻係嚴重有雪藏味,酸再加鯹的。我哋四個咬了一啖後,也吐岀來了!!我個朋友個隻仲要中間有血。。。!薯仔上面有芝士粉,但薯仔係半生熟medium rare。咬落去sork sork聲=_= 跟住四條菜春倦,有一條係無料得個皮。。。其餘三條食落去係成啖油。魚餅因為相信係現成,所以最穩陣,但都係好油!再者,佢俾啲碟同叉我哋係全部有蹟。我哋最尾放棄用碟,只用自己抹過嘅叉 -_-#啲木椅子細張又直又硬,唔明點解唔加cushion。張長椅子也好近張枱。仲知真係好

啲木椅子細張又直又硬,唔明點解唔加cushion。張長椅子也好近張枱。仲知真係好迫,同埋坐完真係腰酸背痛=(

總括,我唔會再嚟!!環境、食物、服務同飲品都係差評,價錢亦不合理(因為食物質素奇差)。
香蕉smoothie
芒果沙冰