食咗個 M04 関西牛肉湯麵,飲咗杯水,食完坐咗陣,一行出鋪冇幾耐,就feel到個肚開始嚟料,行返出德民街個十字路口就已經要即刻衝去附近商場解決,結果一晚肚屙咗三次,同枱朋友嗌咗個 M01 虎蝦濃湯麵,評語係咸到一個點,menu仲打粒星喺度,可能就係伏你嗌嘢飲~鋪頭冷氣開咗同冇開一樣,個麵完全唔係熱到出煙,係暖嘅啱入口,但就食到出晒汗,啲位又迫,張櫈個外殼整到鬼咁大,搞到對腳嘅伸展空間好窄,對面再坐個人真係大家腳踢腳咁坐,啲設計完全係錯晒,我寧願你俾張膠櫈我,都仲坐得舒服過佢依家鋪頭啲櫈,舒適度我俾零分!啲員工就掛住傾計,想落單講「唔該」講咗三次先應機,坐低連一杯水都冇俾,仲諗緊係咪連水都要收錢所以唔俾,後尾見人哋坐低就有杯水,先問佢拎返杯水,世界級餐廳,唔憂做咁款,咁嘅質素仲要加一服務費,叻!