餐廳: 火水爐冰室火鍋
資訊:

餐廳: 火水爐冰室火鍋
資訊:

2024-03-19 1079 瀏覽
真係好嬲,未試過要嬲到寫食評!!!明明book咗枱5個人搭正入,咁我都係遲咗十分鐘啫,都算數喇其實你未當我walk in囉,反正你間鋪一條友都冇, 入到去就話我遲到扣我時間???你間舖都冇人嘅。跟住就係咁sell佢中間個套餐, 試咗出嚟又唔係特別好食仲要貴勁多。啲服務態度仲要超差,個經理(應該係上級啲嘅員工或者老闆?)畀咗張卡我哋話要咩遵守啲咩規則(好似寫咩落單嗰時淨係可以一部手機跟住就唔記得咗)咁我睇完咪放枱面囉,佢又冇收走佢,跟住就上菜啦,啲嘢多咁就放到成枱都係㗎啦,跟住佢跑過嚟用勁差嘅語氣同我哋講唔好攞佢張卡墊枱,阿姐其實你張卡都過咗膠啦,你最多咪抹下佢,我又唔係將啲嘢食壓咗你張卡度,只係佢畀啲碟覆蓋咗啫,講到好似我做錯嘢咁樣🤣,唔講以為你先係個客。係有一個侍應好啲,係咁幫個經理兜,唔停咁幫我哋出菜,跟住食完嘅嘢又幫我哋執返好,本來到呢一刻都好啲,咁我哋其實都仲有十分鐘差唔多夠鐘,但係個經理當住我哋面指住我哋煲嘢話「佢哋夠鐘喇快啲收埋個煲!!!」咩事呀!??!?!!使唔使咁呀!你真係搏唔會有人返嚟再食㗎喎!係嗰個員工好啲,應該都唔敢唔聽佢講嘢,跟住就等我哋攞咗個碗即刻夾曬入面啲餸
真係好嬲,未試過要嬲到寫食評!!!
啲服務態度仲要超差,個經理(應該係上級啲嘅員工或者老闆?)畀咗張卡我哋話要咩遵守啲咩規則(好似寫咩落單嗰時淨係可以一部手機跟住就唔記得咗)咁我睇完咪放枱面囉,佢又冇收走佢,跟住就上菜啦,啲嘢多咁就放到成枱都係㗎啦,跟住佢跑過嚟用勁差嘅語氣同我哋講唔好攞佢張卡墊枱,阿姐其實你張卡都過咗膠啦,你最多咪抹下佢,我又唔係將啲嘢食壓咗你張卡度,只係佢畀啲碟覆蓋咗啫,講到好似我做錯嘢咁樣🤣,唔講以為你先係個客。係有一個侍應好啲,係咁幫個經理兜,唔停咁幫我哋出菜,跟住食完嘅嘢又幫我哋執返好,本來到呢一刻都好啲,咁我哋其實都仲有十分鐘差唔多夠鐘,但係個經理當住我哋面指住我哋煲嘢話「佢哋夠鐘喇快啲收埋個煲!!!」咩事呀!??!?!!使唔使咁呀!你真係搏唔會有人返嚟再食㗎喎!係嗰個員工好啲,應該都唔敢唔聽佢講嘢,跟住就等我哋攞咗個碗即刻夾曬入面啲餸出嚟先收。
好心你啦,間舖連隻烏蠅都冇呀洗吳洗要做到禁絕呀幾分鐘都同我計好似驚死蝕咗畀我咁😥,都唔知佢點做生意嘅。係好感謝嗰個好心嘅員工但係我絕對唔會再返去食,恃住自己網上面有人幫佢sell(我都係睇到fxxdie 個post先去,都唔知係咪買嘅,中曬伏🤮)就當曬自己係大佬咁!

我睇你可以做到幾時如果你仲係咁樣。
2024-01-28