2015-02-24
買既時候話要等40分鐘 跟住話過左可以再番黎拎 於是買完就走左 門口係馬路 又多人 留多一秒都覺得唔舒服 但想食就冇辦法 於是攞完飛就去左行街跟住番去過左num. 店入面幾個後生仔女 收銀果個好唔耐煩咁 因為外面好多人好逼 門口塞曬人 效率低到喊 真系聽唔到嗌number 於是佢臉就有點不耐煩跟住就攞左啦 同朋友一人一個 d yogurt光速融 所以要神速食曬 冇得慢慢嘆 如果唔係就會流曬落手 食完d yogurt 發現大鑊 因為下面一大舊粉 但已經好飽(事先食左dinner) 跟住直接食下面d紅豆(好少) 跟住就掉左.... 完全失望所以呢個要留肚食! 但係試一次就冇第二次啦 因為$35 過隔離沛公食個千層仲好