2018-03-04 455 瀏覽
一個字 「伏」!服務差到離譜,同一時間叫2個 set, 2個 set 上枱既時間相差半個鐘,零交代,直到我問點解,回覆話啲材料唔夠。另外, 上兩件餅嚟既時候,侍應唔小心將其中一件整跌咗喺枱度,之後再用手擺返上碟,完全唔覺係有問題。另外,high tea 係無 scone, 但明明 menu 話有,我地叫4 sets tea set, 個個都俾唔同既嘢,重點係越俾越少,例如係第一份有布甸,第二份都變咗個鐵匙更加一 Pat 嘢,第二份有麵包夾火腿同埋個 puff 有枝吉士,第三份連麵包都無就淨係得火腿同埋齋 puff。仲有,平時上餐茶時係會跟餅,但佢喺第一個人叫餐茶時就一次過上晒所有餅,但又唔講清楚啲餅係俾所有人,重點係其他人連 tea set 都未到,之後到大家食完個 set 叫餐茶時再問佢拎餅先講話一開始上既餅就係俾全部食,攪到好似係R佢拎多啲餅嚟咁,同埋我地8個人係坐一張長枱,係細心既話都識分開兩碟餅啦 😤**下面綠色件餅係爛都照上, 勁!後記:回家途中開始肚痛
一個字 「伏」!
**下面綠色件餅係爛都照上, 勁!

後記:回家途中開始肚痛
High  Tea  Set  for  2