2020-08-08 376 瀏覽
那間cafe店舖位於大角咀利奧坊地舖!位置都算唔錯!附近地方都唔算嘈吵!交通都好方便!附近都有好多食店相當之唔錯!cafe店舖裝修都好特別!望落都算唔錯!坐落都好舒適!同三五知紀談話!十分之唔錯!.飲品方面:款式又多!最近又出咗幾款新口味飲品!我都試咗幾款飲品!鮮芒果冰茶荔枝水果茶金桔桂花汽泡茶.鮮芒果冰茶:飲入口茶味相當之唔錯!味道濃郁!芒果味道好香好重味!又有好多芒果肉!味道恰恰好!又唔會過甜!都算唔錯!😋😋😋.茘枝水果茶:好香荔枝味!飲入口感覺好清香嘅果味!又帶有小小檸檬嘅香味!同埋蘋果嘅味道!帶有小小酸!飲入口D味道相當之唔錯好夾!.金桔桂花汽泡茶:賣相相當之吸引!味道十分之好好味!望住D汽泡升上杯頂好靚!桂花味好香!金桔味又清香!飲入口感覺汽泡湧上來超正!味道又特別!👍👍👍.食物方面:洋焗蔬酥地中海酥酥芝士哞哞包果仁酥酥泰芒酥酥.洋焗蔬酥:十分之酥脆,賣相又吸引,餡了又配上濃郁嘅蔬菜,味道又唔錯!超正😋😋😋.地中海酥酥:食入口感覺蕃茄的味道,帶有小小酸的味道,食到入口好開謂!.芝士哞蛑包:賣相好吸引,外面金黃鬆脆,裹面軟绵绵,食入口感覺芝士嘅香味,十分之正!.果仁酥酥:賣相又

飲品方面:
款式又多!最近又出咗幾款新口味飲品!我都試咗幾款飲品!

鮮芒果冰茶

果仁酥酥
泰芒酥酥
洋焗蔬酥:
地中海酥酥:
食入口感覺蕃茄的味道,帶有小小酸的味道,食到入口好開謂!
芝士哞蛑包:
果仁酥酥:
賣相又唔錯,食入口酥脆口感,又有果仁嘅香味,又有焦糖的味道,十分之唔錯!👍👍👍😋😋😋
泰芒酥酥:
細细件相當之吸引!賣相又睇得!食入口有鬆脆的感覺,又有芒果粒粒果肉,酸酸甜甜的味道,用來飲下午茶食十分之唔錯!👍👍👍😋😋😋
價錢一般!食物飲品又唔算
.貴!地方坐落又舒適!最好店舖又係新開!都算唔錯!👍👍👍
2020-08-07
10 分鐘 (堂食)