2018-05-28 112 瀏覽
依間叫郵意既cafe係好耐之前都聽過架啦,係以旅遊為主題既,店內仲擺放好多名信片同埋地圖等,好有旅遊風可惜當年想去既時候搬左新舖,依家黎依間係尖咀新舖,一入到黎發現地方大,裝修風格舒適我所見餐牌就只得以下幾頁,差不多係全日適用既餐廳主食都係以意粉、沙律、全日早餐同埋薄餅為主甜品選擇好多值得留意既係晚上8:30後設甜品放題,68蚊就任食,堅抵可惜我係黎食晚飯我就叫左卡邦尼意粉以紙兜裝住,感覺好外國原野風友人叫左黑松露汁雜菌意粉黑松露同埋芝士既味道好濃其實兩款意粉賣相好相似,味道都有相同之處,都係好creamy ,用料都幾多架,而佢既份量真係食飽一個人,起初仲驚食唔飽叫多個全日早餐全日早餐睇落都好靚最突出係採用車厘茄常規嘢包括腸、煙肉同埋炒蛋都做得幾唔錯但重中之重係依個牛角包啊係特別好味鬆軟得黎散發出淡淡牛油香,新鮮焗好係好食整體而言,餐廳食物質素不錯,而且價錢都算相宜,最特別既地方,係佢位處一個人流唔算多既商場入面,舖位佔地甚廣加上環境清幽,好多人都黎嘆杯飲品食住嘢黎傾功課同埋吹水,真係難得既悠閒寫意好地方
我所見餐牌就只得以下幾頁,差不多係全日適用既
餐廳主食都係以意粉、沙律、全日早餐同埋薄餅為主
甜品選擇好多
值得留意既係晚上8:30後設甜品放題,68蚊就任食,堅抵
可惜我係黎食晚飯
卡邦尼意粉
我就叫左卡邦尼意粉
以紙兜裝住,感覺好外國原野風
黑松露汁雜菌意粉
友人叫左黑松露汁雜菌意粉
黑松露同埋芝士既味道好濃
睇落都好靚
最突出係採用車厘茄
常規嘢包括腸、煙肉同埋炒蛋都做得幾唔錯
但重中之重係依個牛角包啊
係特別好味
鬆軟得黎散發出淡淡牛油香,新鮮焗好係好食