2021-02-10
之前行尖沙咀經過嘅時候就想試吓,今日再次經過就決定入去坐低一邊食crepe🌮兼嘆返杯~😌我哋叫咗一咸一甜嘅crepe同一凍一熱嘅飲品,咩都試吓呀嘛🤣尤其是佢哋嘅新年系列 🧨🧧Mont Blanc & Yuen Yeung Frappuccino 😙Mont Blanc者係栗子蓉忌廉配蛋白脆餅🌰碎碎嘅蛋白脆餅同忌廉,令賣相好🈶️冬天落雪嘅感覺❄️❄️就咁食栗子蓉會覺得有d甜,但配上忌廉同薄餅一齊食又出奇地啱啱好😆鍾意食栗子嘅一定要試吓😉咸食嘅West Coast ,內裏有🈵️🈵️嘅生菠菜、紫洋蔥🧅、煙三文魚同忌廉芝士,感覺refreshing,一d都唔膩同冇咁大罪惡感🙈😂抹茶拿鐵🍵茶味濃郁又唔會太甜,啱曬抹茶控嘅我😍 而新年系列嘅Yuen Yeung Frappuccino ,者係鴛鴦冰冰樂,真係好🈶️香港🇭🇰味道,呢個組合夏天飲一定好爽🤤