2021-10-03 352 瀏覽
二訪contrast 終於的起心肝寫食評今次同朋友黎 👭 平日下晝入去完全唔使等位😎因為係接近晚餐嘅時間所以同朋友叫左一人一份主食再加一份甜品share首先有墨魚汁扁意粉伴蟹籽🍝 聞落去都好香🙂入面仲有啲魷魚煮得啱啱好唔會太韌不過好搞笑食親呢啲都會食到成咀烏卒卒😛之後仲有一份牛肉漢堡配牛油果角🥑 個牛肉扒好juicy🙂 同埋塊包係依然乾脆 唔會好似平時食漢堡咁俾啲汁浸到林晒 所以呢個值得一讚不過牛油果角我就唔太好 所以都冇食晒但係中立啲講其實都炸得幾好食🙂 甜品方面叫咗一個竹炭糯米窩夫🧇 個窩夫配中間嘅cream好好食😋 加埋mixed berries 好refreshing 🍓 擺盤好靚用嚟影相都唔錯📸 唯一個雪糕雪條我同朋友都冇食到因為覺得味道一般 但好彩個窩夫都出色所以成個甜品都仲值得推薦🙆🏻‍♀️🧇
二訪contrast 終於的起心肝寫食評

今次同朋友黎 👭 平日下晝入去完全唔使等位😎