呢間位於地鐵站大約5分鐘路程出口嘅佐敦Cafe,餐廳以全白色同Barbie 粉風裝修風格為主,感覺清新舒適又不失優雅感覺,轉手之後鋪頭感覺更闊落,而且老闆係兩兄弟拍住上,撞正2024年開始,老闆仲送左2個心心小禮物比👭🏻孖妹,同店名好match🫶🏻新一年新嘅開始老闆做廚好長時間,經驗好豐富,經常同👭🏻孖妹傾計吹水講下做呢間餐廳嘅理念同願景,feel到好有heart好有熱誠,我地叫嘅菜式都好仔細介紹烹調方法過程,希望老闆生意越做越大,生意興隆🧨🧨餐廳提供set dinner,套餐包括前菜(、主菜(八選一)、單點項目,👭🏻孖妹睇完產品之後叫咗兩個晚餐,升級飲白酒同甜品餐廳門口仲有啲戶外位置,幾有chill,秋涼季時候會幾正🔸 🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🥢是日沙律 ✨沙律菜非常新鮮,入面有菠蘿粒、火龍果同橙色車厘茄,加埋檻欖油同意式黑醋,提升食欲🥢烤法國油封鴨髀配香橙八角鴨肉汁 💰208✨呢個絕對必食‼️廚師前一晚將鴨髀放入慢煮袋煮熟,第二日再將佢拎出離用焗爐將鴨髀烘到焦香脆口👅鴨皮非常軟腍,皮外面香口入面少少即溶效果🥢香煎澳州草飼肉眼牛扒(8安士) 💰168✨孖妹叫左5成熟,肉質粉嫩,牛味非

餐廳門口仲有啲戶外位置,幾有chill,秋涼季時候會幾正

🔸 🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

🥢是日沙律

🥢烤法國油封鴨髀配香橙八角鴨肉汁 💰208

鴨皮非常軟腍,皮外面香口入面少少即溶效果

🥢香煎澳州草飼肉眼牛扒(8安士) 💰168

✨孖妹叫左5成熟,肉質粉嫩,牛味非常重,而且牛扒面亦煎到有少少焦香味👍另外仲有炸薯條作配菜,由於牛扒本身冇特別重調味,餐廳另外準備左黑胡椒同鹽俾客人按自己口味加

🥢白酒

✨白酒一般都係較甜,呢款白酒一黎聞到好香麥香味,飲落幾fruity,又不失whiskey 澀味,擺多陣口味會淡啲,👷🏻‍♀️細孖好鍾意😬

🥢朱古力心太軟💰

✨內部非常柔軟,質地細膩而微微最,每喺啖咬朱古力內餡漿慢慢融化中,朱古力成份較高,比坊間食到好流心多牛油成份唔同,好真材實料

甜度啱啱好朱古力蛋糕口感又綿密,仲要有朱古力漿、士多啤梨醬、糖霜擺盤裝飾

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

💰人均消費:$250
2024-01-02
  • 朱古力心太軟
  • 香煎澳州草飼肉眼牛扒(8安士)
  • 烤法國油封鴨髀配香橙八角鴨肉汁
  • 白酒