2019-07-10 304 瀏覽
星期日與閨蜜去ifc行街食lunch,上網睇到呢間個景幾好就book咗呢一間啦。。我地4個人,就叫左4碟野,食到好飽,每人都係百五蚊,真系好平egg benedict,個蛋煮到岩岩好,一切落去d蛋汁爆岀黎,再加上芝士牛油,簡直絕配,有小小沙律菜中和下,冇甘”流”👍👍👍因為掛住影相,所以食果陣已經凍左 ,所以有d jam住個口,但個芝士黑松露味好突出,好香,如果熱食應該會仲好味!和牛Burger,我地叫3成熟,不過黎到我諗有8成熟,哈。不過冇所謂啦,我地又冇乜要求。個牛肉好有牛味,不過應該吾系和牛🤔個薯條🍟新鮮炸,好脆好好味!呢個出乎意料之中,好好味,個底系蛋餅加炒麵,又幾襯喎,d雞有好嫩好滑,個皮又煎到好香口!總括嚟講,咁嘅質素,咁嘅環境,性價比好高,下次會介紹其他朋友嚟食過🤗🤗🤗