2018-09-04 125 瀏覽
有地贍帶住,緊係要跟佢食好西!!昏暗既黃燈,更有一番情調<3中意既有埋bar枱坐嫁~睇相喇!!!牛油果蝦肉,牛油果肉+埋蝦肉同蛋。再落d沙律醬同芥末真係好醒胃~日式煎蛋捲,又大份又厚身北海道海膽壽司,其實我覺得佢有小小貴,但食落口佢真係好鮮好creamy呀!!松葉蟹肉蒸籠飯,呢個睇落好似中式既日式飯,必試!!一黎到以為佢冇咩味道,點解飯粒夠Q彈,松葉蟹肉+魚子既鮮味直情滿分呀!!炸櫻花蝦豆腐,炸得夠香脆,而豆腐仍然咁軟滑,仲好香豆味TIM~配上炸櫻花蝦口感幾特別~松葉蟹蒸蛋,好滑好smooth,唔講咁多,大家睇下相明太子白飯魚冷意粉,仲以為冷意粉係一PAT野,冇咩特別,但佢地將意粉煮到條條分明,而且仲好掛到汁,明太子白飯魚呢個組合亦都味道分明,大愛
有地贍帶住,緊係要跟佢食好西!!

昏暗既黃燈,更有一番情調<3
中意既有埋bar枱坐嫁~
睇相喇!!!

日式煎蛋捲,又大份又厚身

松葉蟹蒸蛋,好滑好smooth,唔講咁多,大家睇下相