招聘中
$20,000
月薪 (面議)
2022-10-30 62 瀏覽
知道上環有一間特色的印花咖啡餐廳「ASK Cafe」,一場來到,我當然唔可以錯過!店鋪環境佈置得甚有氣氛,高樓底配上一朵又一朵花兒,營造出花海嘅感覺,舒適自然,令人樂在其中。當然第一時間問下咖啡打印嘅細節,基本上咖啡/朱古力都可以做到,只需說明自己喜愛嘅公仔圖案即可。講得出,印得到,我喜愛嘅路飛/麵包超人圖案就走出黎啦,真係忍不住同佢地打卡一下,咁靚嘅圖案都不捨得破壞佢😅。Rose Latte入口甜度啱啱好,散發出陣陣嘅玫瑰香味,香甜又清新。百利甜酒鮮奶咖啡個人喜愛有點點甜酒味道嘅Bailey咖啡,入口Bailey味濃郁,香甜順滑,值得慢慢品嘗。ASK蜜糖雞翼雞翼中不止加上了香甜蜜糖醬,更添了香茅配料,外層香脆,內層還保持嫩滑口感,令人回味。香辣蒜香蜆肉意粉意粉上嘅蜆肉份量頗多,而且鮮甜多汁,加上香辣蒜香嘅口感,香口惹味,蒜味十足。

Rose Latte
入口甜度啱啱好,散發出陣陣嘅玫瑰香味,香甜又清新。

百利甜酒鮮奶咖啡

ASK蜜糖雞翼