2022-05-18 86 瀏覽
早前同朋友去元朗小聚會🥰揀左呢間位於yoho mall 既西班牙餐廳午膳,場內環境感覺舒適休閑☺️很適合聊天👍🏻我們一人點算一個套餐,套裝包括主食,餐湯,飲品仲有甜品🍮Grilled Australia ribeye S兩份,一份五成熟一份七成熟。一黎到係大大份牛扒熟度也很好,入口口感都ok不錯,但不會有入口即溶感覺。U.S BURGER 🍔 WITH FRENBURGER 🍔的肉質鮮嫩可口多汁,但麵包就一般,薯條🍟就香脆的。BARBECUED SPANISH IBERICO ,超大塊,朋友食左好耐先食得哂,😹😹佢話口感左般,味道無太大特別,正正常常,勝在夠大塊😹😹。最後甜品🍮不錯,不會太甜,配上朱古力醬同果仁,小甜而不漏,喜歡💕

我們一人點算一個套餐,套裝包括主食,餐湯,飲品仲有甜品🍮

U.S BURGER 🍔 WITH FREN
2022-05-11