2019-06-24 967 瀏覽
由於同朋友太耐無食韓國菜,所以一行3人就二話不說選擇charm去到門口不出所料星期六滿座要等位,由於天氣太熱都唔太想等,本身打算去附近睇下有咩選擇,但店員非常友善主動告知後面街有另一分店,仲幫我地打電話去問有無位置,雖然忙但都非常貼心去到分店比總店光猛,但原來menu不一樣,感覺較休閒,岩曬我地黎傾偈!呢間舖就好似大家樂咁自己去落單,不過店員就會送餐比你。水或者紙巾之類都係自助形式。我地3個人就叫左一份蜜糖牛油炸雞加薯條、泡菜牛肉墨西哥餅、炸紫菜卷、芝士年糕麵。蜜糖牛油炸雞加薯條一向都有食開,唔知係咪無總店咁忙,有心機整,感覺比總店仲好食炸紫菜卷不錯但餡就只有粉絲,不過十分香口,送酒一流泡菜牛肉墨西哥餅最有驚喜推介本身我地揀左雙倍芝士,係店員提醒下先知原來其他幾款都有芝士係入面好彩!如果唔係就得芝士夾餅一定會再食!不過成間舖星期六晚上都得兩個店員,全場都差不多滿,又有外賣,幸好食物都唔算等得太耐,店員都好有禮貌,又會主動推介食物比我呢啲第一次黎嘅客人一定會再食希望可以保持著

蜜糖牛油炸雞加薯條

炸紫菜卷
不錯
但餡就只有粉絲,不過十分香口,送酒一流

泡菜牛肉墨西哥餅
最有驚喜
推介
好彩!如果唔係就得芝士夾餅
一定會再食!

一定會再食
希望可以保持著
2019-06-22
10 分鐘 (堂食)