2018-11-23 117 瀏覽
🎈Happy Friday lunch又同同事去搵野食喇,同事試過話唔錯就帶左我地一行5人去試試。餐廳樓底都幾高,sofa椅都坐得幾舒服。Menu算是多選擇,但製作o既好壞先係決定一間餐廳o既評價。我點左「香辣茄汁肉丸意粉」$78, 同事就分別點左「香辣蒜片白酒大蜆意粉」$78同「南瓜辣肉腸意大利飯」$88。同事就覺得南瓜配辣肉腸有D怪。而白酒蜆意粉d意粉份量又有d少。我就覺得我個香辣茄汁肉丸意粉夠辣,肉丸亦都夠軟熟夠味,份量對於lunch唔食太多o既我都無問題。餐飲附有美式咖啡或者柑桔檸蜜,我地都揀左柑桔檸蜜,唔錯啊,非常濃郁,絕對不會淡薄如水。而家回想起,先發覺原來個餐係無配湯/包/沙律,如果配埋咁就更上一層樓喇。😊

餐廳樓底都幾高,sofa椅都坐得幾舒服。