2024-01-24
我記得之前寫過一遍關於牛屋的好評,但其實有啲細節沒有提及,就係伙計態度。先講食物,我今次一樣,午餐時間到,唔算多人,坐低未睇餐牌,伙記已經大叫問飲咩湯,咁成個餐就咁互叫之下完成點餐。叫了一個西冷意粉,紅湯和凍檸茶少甜。食物質素冇問題,湯好飲,個餐包好淋,而且預先加左牛油響入面,好味。牛排好淋又夠牛味,意粉如果𨍭返幼身會好好多。$98咁嘅質素其實抵。但伙計由我坐低到離開都不停吹水,而且好大聲,大部分都夾住粗口,印象中上一次已經係咁,作為食客係感覺唔好,今次仲係伙計嘈交,不停粗口,又話出去隻抽之類。我唔理你講笑定講真,食客感覺唔好就一定。今次掛住吹水,唔記得出杯野飲比我,冇少甜到。🥹好希望呢間餐廳可以繼續做落去,但要改善伙記態度呢個問題,唔係就好多人寧願返大陸食飯⋯🙏🏻