2014-08-21 1635 瀏覽
同幾個朋友係銅鑼灣行完街,然後就上左EIGHT GRAND食晚飯鋪頭入面既燈光偏暗,感覺好似比起朋友食飯更適合情侶拍拖丫XD可能你會覺得呢類食肆香港都越開越多,但呢到勝在夠就腳,開係希慎入面無論係行完街定係想食完飯之後再有下場都好方便!朋友叫既cocktail,睇到bartender成晚唔停手整野飲都覺得佢幾辛苦試左一啖,但唔好酒既我真係試唔出有咩特別>__<Taco Platter4種唔同味道既tacos,由左至右係魚/牛/豬/sour cream個人最愛sour cream個一款,酸酸地既sour cream加埋下面既肉碎真係好好食另外豬肉個款都唔錯Cheeseburger份量十足既Burger! 見到已經覺得飽左一半XD牛肉味真係好濃好香(心心眼)  對鍾意食牛肉既人黎講呢個真係唔可以唔試!薯條亦都炸得好脆好好食  點埋隔離既醬真係一流總括黎講我覺得呢到環境同野食都真心唔錯  尤其適合拍拖既情侶們食物份量都唔算少  叫兩份share就最岩啦XD價錢係銅鑼灣黎講都係合理既!  我諗都好快會有下次  好想試佢既all day brunch~

無論係行完街定係想食完飯之後再有下場都好方便!

試左一啖,但唔好酒既我真係試唔出有咩特別>__<
Taco Platter
另外豬肉個款都唔錯