2024-11-09 538 瀏覽
🌟呢間鋪真係好多人排隊,幾次嚟尖沙咀嘅時候都覺得好誇張,今次就專登去買咗幾個包試吓🌟拿破崙焦糖千層撻($18)Napoleon Tart層層酥脆的千層皮,香甜而不膩的焦糖醬,果然係鎮店之寶,真係好享受 😋超級推薦🌟伯爵茶菠蘿包($15)Earl Grey Pineapple Bun伯爵茶的香氣超濃,同菠蘿包的酥脆口感好鬼夾,鍾意茶味嘅朋友,千祈唔好錯過🤤🌟伯爵忌廉芝士貝果 ($19)Earl Grey Cream Cheese bagel Bagel好鬆軟,搭配香濃的伯爵茶味同忌廉芝士,口感豐富,不過我就略嫌佢呢個茶味淡咗少少🌟抹茶紅莓鬆餅($23)Matcha Cranberry Scone 濃郁的抹茶香搭配酸甜的紅莓,口感豐富,而且鬆餅做得非常好食😋都係我必定翻買嘅🌟味道:8/10💰性價比:8/10🙇🏻‍♂️服務:8/10📍Hashtag B 尖沙咀加拿分道49號夏蕙樓地下C號舖#hkfood#yummy#相機食先#尖沙咀必食 #尖沙咀包店#hashtagb#hashtag#hashtagbhk #打卡美食#美食日常 #來香港必食的蛋撻#香港美食#尖沙咀好去處

🌟拿破崙焦糖千層撻($18)
Napoleon Tart

🌟伯爵茶菠蘿包($15)
Earl Grey Pineapple Bun

🌟伯爵忌廉芝士貝果 ($19)
Earl Grey Cream Cheese bagel

🌟抹茶紅莓鬆餅($23)
Matcha Cranberry Scone

🌟味道:8/10