2017-09-13
睇到網上話呢間野黎左香港,已經第一時間走去食,點知真系幾好食!第一時間forward 左比fd先再打上黎分享。如果可以用語音功能更加可以表達到我果陣既興奮。間野個價位系吾平,不過真心食服務同食物質素!好抵,值回票價👍🏼👍🏼服務5星!雖然人手吾夠,但店員都會輪流過黎幫你燒埋d肉,牛又會問你幾成熟,每燒完一碟肉都會換過個碳網,保持衛生同乾淨以免我哋食咗啲碳焦。燒完夾上碟,再教你點配d醬汁。好細心呀!食品質素5星佢地簡既肉都系最靚最滑嘅位置,我兩個朋友由第一碟肉到最後一碟都系咁講話「好好食」「不得了」而我只系默默地食,因為真系好好食!估吾到咁juicy 咁入味!最後我地仲Encore左碟杏鮑菇,勁多汁!唯一一樣不足就系等店員逐碟燒系好漫長,如果你系好肚餓既話會好痛苦,睇得吾食得,不過佢值得等!最終三個人$900,兩碟牛,兩碟豬,一碟雞,兩碟菇,一碟小食加杯佢地既酒!十分推薦喔!
服務5星!
食品質素5星