Pizza始終都係堂食係最熱辣辣, 最新鮮既. 2個人食二人餐, 份量剛剛好.是日無左意大利雜菜湯, 變左南瓜湯, 見未試過, 所以叫黎試下啦, 點知原來係加左少少南瓜蓉既蘑菇湯, 都係蘑菇湯個味, 感覺好似被fake左咁.唔緊要, 另一個決定左加$20轉酥皮龍蝦湯, 外皮焗得好靚. 我興隊晒D酥皮落個湯度, 等佢索晒D湯咁食, 不過個龍蝦湯就咸左少少, 入面有多好款海鮮配料, 八爪魚啦, 小龍蝦, 蜆等等...應該比個"南瓜湯"好架喇.小食揀左白汁煙肉薯蓉, 雖然已經撈混晒D白汁, 不過都偏咸, 要留待送個pizza邊黎食喇.而哩個第一次試既雜錦芝士煙肉意粉, 真係不得了, 上面鋪滿極邪惡既芝士醬, 送到上枱, 仲熱到起緊泡泡. 即刻攪混試下啦, 芝士濃烈到漿住個口, 不消不會, 碟意粉已經凝固到好難攪拌, 所以真係要趁熱食先得, 食完都真係漏左一部份, 但仲有主食既pizza未到.傳統既口味係最相宜既, 超級至尊都係好通常點既口味, 除左厚薄批之外, 而家仲可以免費轉三潘市手藝薄餅底. 之前已經食過, 佢唔會好似厚批咁實, 亦唔會好似薄批咁脆, 選取左兩者之間既優點, 鬆軟得黎帶點
傳統既口味係最相宜既, 超級至尊都係好通常點既口味, 除左厚薄批之外, 而家仲可以免費轉三潘市手藝薄餅底. 之前已經食過, 佢唔會好似厚批咁實, 亦唔會好似薄批咁脆, 選取左兩者之間既優點, 鬆軟得黎帶點咬口. 饀料依然不變, 一樣咁好食, 不過相對pizza邊就好似唔夠配, 所以都係要配埋個薯蓉先食得晒所有.

好在有餐飲過下個味道, 因為都有少少偏咸既, 汽水絕對可以消除哩個感覺.
2021-06-01