2023-04-02 333 瀏覽
新都會廣場的食肆一向水平一般,難得有新食店,今日同屋企人去試新野。點知可以伏到咁…😅首先,我喺落單紙圈清楚「走」筍 ,麵黎時有三條筍。我點既喺醉雞拉麵,大個麵碗所有食物佔碗不到一半容量;有三四片白雪雪的雞片,軟、有雪味但吃不到酒味;蕎麥拉麵可以,但湯偏咸。$118出品絕對不值!因為我哋一行三人坐bar枱關係,可以睇清楚製作過程;其中見到有用攪拌器打湯起泡?打滑?另外想講的是,一班員工喺客人身後走來走去,打咭既打咭,又大聲談論番工值班事宜…更可笑的是有其中一名員工來到我身旁bar枱倒水飲…好明顯店舖管理出問題;分不清什麼應該及不應該在食客面前做及應有工作態度!我想下回到新餐廳前一定要看清楚餐牌及食評,只怪我準備不足😂大家去樂麵前請三思!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

我想下回到新餐廳前一定要看清楚餐牌及食評,只怪我準備不足😂
大家去樂麵前請三思!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

2023-04-02