2006-09-18 1 瀏覽
上星期六一行6人黎食生日飯.. 本來我想食鹿鳴春或者泰豊樓的.. 但book唔到位.. 咁有一位朋友話黎呢間試下.. 佢之前試過都覺得唔錯喎.. 我地六個女仔.. 叫左4個菜同2個甜品.. 除左個黃金糕之外.. 每一樣都好好味..百合甜豆炒蝦球.. 比想像中好味好多.. 因為我成日覺得百合唔好食.. 又唔多like食蝦.. 所以原先打算試小小.. 但發覺原來係好好味架..d蝦好新鮮.. 正!!!羅定沙窩雞.. d雞都好嫩.. 都係好味及有水準的..(唔記得個名)有蝦醬味既生炒骨.. 肥瘦適中.. 很香口..唔錯.. 方魚薑蓉炒白菜仔.. 最冇乜特別既一味.. ok啦.壽包.. 即整架.. 好好味.. 皆因佢係唔多餡.. 黃金糕.. d味有d怪.. 但都幾煙韌既.. 不過下次唔會再試..同埋我覺得呢間餐廳d服務幾唔錯.. 個個都好有禮貌..
羅定沙窩雞.. d雞都好嫩.. 都係好味及有水準的..
方魚薑蓉炒白菜仔.. 最冇乜特別既一味.. ok啦.
壽包.. 即整架.. 好好味.. 皆因佢係唔多餡..
同埋我覺得呢間餐廳d服務幾唔錯.. 個個都好有禮貌..