黎到土瓜灣,都係舊區唔知有咩好食,朋友話有間pizza幾好食。今日黎開,即管就試下。舖頭係正馬頭圍道大街,好易搵。早早入到去,好在冇咩人,等我地叫齊野食,竟然都坐滿人啦,果然係有啲睇頭。今次叫左個2人套餐,都好抵,套餐有個中size pizza, 2款主食式小食,再有2杯野飲。份量好唔錯。Pizza有好多選擇,我地就叫左個多年批,貪佢咩都有。佢唔似一般既pizza舖,餅底大過餡,佢啲嘢都係爆多,我地已經叫左個厚批底,都放唔晒啲餡,真犀利。另外叫左焗肉丸拼香草腸,感覺冇想像中咁咸,都唔錯。仲有點左肉醬寬條麵,意外地唔係太多醬勁漏個種。可能係我自己怕太濕爆醬既意粉,佢而家呢個份量又ok好食。佢既飲品值得讚既,淨係見佢用既梗就抵讚啦。不過不失,飲得過。

另外叫左焗肉丸拼香草腸,感覺冇想像中咁咸,都唔錯。

2023-06-11