2012-03-10 13 瀏覽
呢兩晚天氣都好鬼死凍><不過唔緊要,小女子早已習慣似暖還寒既香港天氣咁凍又冇乜理食冰, 但係本身都係綿綿冰既食客, 食開又好少會寫食評,今次點解寫呢? 咁耐冇上綿綿冰, 係估唔到佢會比到驚喜我!尋晚係油ma地放工, 同埋同事去綿綿冰, 咁凍真係唔多想食冰於是我地就叫左冰以外既野, 分別有即磨糖水(芝麻胡)啦, 芒果跪跪 (趣趣定跪跪?我唔知==), 鹽so雞 同埋佢個 瑞士雞翼先講糖水, 即磨既..雖然等得幾耐..但係都夠滑同香,以綿綿冰呢種唔係專整中式糖水既出品黎講算品格芒果跪跪係最正<3 外面係岩岩炸, 入面既芒果同cream係凍既, 兩種感覺撈埋一齊超級特別><但係一碟只得兩舊,少左D啦><不過我地都有ENCORE兩次XDDDDDDD再黎係鹽so雞, 新鮮炸起, 炸粉唔會話太多, 仲有味粉比我地揀, 哈哈, 如果有埋飯送就完美XP都最後就係瑞士雞翼啦, 蚊得非常之入味,正呀
呢兩晚天氣都好鬼死凍><

不過唔緊要,小女子早已習慣似暖還寒既香港天氣

今次點解寫呢? 咁耐冇上綿綿冰, 係估唔到佢會比到驚喜我!

都最後就係瑞士雞翼啦, 蚊得非常之入味,正呀
最後為雙雞相番令相XDDDDDDD
2012-03-09
10 分鐘 (堂食)
最後為雙雞相番令相XDDDDDDD
  • 即磨糖水