2018-08-31 133 瀏覽
放工去了長沙灣接朋友放工然後等佢帶我去食好西我地去左一間幾好feel嘅西餐廳燈光帶點陰暗,好岩飲番杯傾下計不過第二日要返工,所以無飲酒反而嗌左“水果茶”,好大枝,仲可以自己斟味道很不錯,有茶味得黎又有水果味唔會好甜好假,都幾清新。。。。。。。。。。。。。“芝士龍蝦墨西哥脆片”▸Nacho 食得多,但上面有成隻龍蝦嘅就真係未試過,單睇賣相已經相當吸引,龍蝦已經預先拆左肉,加埋個芝士醬汁,味道很不錯,如果再彈牙啲會更好,個龍蝦鉗仲啖啖肉添,至於個Nachos都很不錯,都幾多芝士,而旁邊無芝士個啲就更加脆身,點埋牛油果醬一流👍🏻。。。。。。。。。。。。。“越南野生大頭蝦蝦汁扁意粉”▸大頭蝦好大隻,肉質爽口彈牙,而個扁意粉好重蝦味,完全索晒啲蝦汁,原來個蝦汁用左好多蝦去煮,唔怪之得咁濃味😋。。。。。。。。。。。。。“味噌花雕蜆”▸未食已經聞到好香酒味,但食落又唔會好濃好搶味,味噌香得黎唔會過咸,味道非常好,連個汁都想飲埋🤤。。。。。。。。。。。。。整體來說,無諗過咁有驚喜👍🏻
放工去了長沙灣接朋友放工
然後等佢帶我去食好西
我地去左一間幾好feel嘅西餐廳
燈光帶點陰暗,好岩飲番杯傾下計
不過第二日要返工,所以無飲酒
反而嗌左“水果茶”,好大枝,仲可以自己斟
味道很不錯,有茶味得黎又有水果味
唔會好甜好假,都幾清新
。。。。。。。。。。。。。
“芝士龍蝦墨西哥脆片”
。。。。。。。。。。。。。
“越南野生大頭蝦蝦汁扁意粉”
“味噌花雕蜆”
。。。。。。。。。。。。。
整體來說,無諗過咁有驚喜👍🏻