2016-03-30 605 瀏覽
:焦糖蘋果啖啖紫薯牛角包 $28呢個真係完全冇失望!我估大家都見到呢排好多人post呢個包,我呢個紫薯迷見係紫色既都鍾意既我當然唔可以錯過😍 這個真的好好好好吃喔!!(台妹tone)😭唔係講笑 今次好似係我第一次抱住好多期望去 而完全冇失望而回好味到我要食完即刻takeaway一個拎返屋企比最愛牛角包既爸爸媽媽食 嘴刁既屋企人都大讚好味👏🏾牛角包外面脆卜卜 最緊要係牛油味夠香😙 我都知牛角包好肥架啦 但麵包之中我最愛佢🍞至於紫薯茸同埋淡紫色既紫薯忌廉迫爆晒個包呀!!!估唔到紫薯味好夠濃 絕對唔係得個紫色架💜~至於面頭既焦糖蘋果完全唔會過甜,配上紫薯又竟然唔會搶走紫薯既甜味兩者出奇地夾🍎🍠 而且蘋果酸酸甜甜減低左牛角包既油膩感👍🏼 成個包長過成個手掌🖖🏿(可能係我手細 不能作準)但size絕對唔細喔 三十蚊有找既話我絕對絕對會再黎幫襯的💪🏿💪🏿完成左一個test一個present既我又食到咁好味既包 真係已經好滿足好開心Cute cup with fruit tea :黑松露Portobello大蘑菇Risotto🍄 $45一上到檯就聞到好香好香既松露味👃不過真系比想像中細好多,飯都好少
:焦糖蘋果啖啖紫薯牛角包 $28
至於紫薯茸同埋淡紫色既紫薯忌廉迫爆晒個包呀!!!
估唔到紫薯味好夠濃 絕對唔係得個紫色架💜~
Cute cup with fruit tea
:黑松露Portobello大蘑菇Risotto🍄 $45
一上到檯就聞到好香好香既松露味👃
不過真系比想像中細好多,飯都好少😞
雖然真係好好味而且好香 但完全唔夠喉😞
大蘑菇都唔大,而且唔夠juicy,都唔算厚肉😭
價錢都唔平但得咁細真係有d奢侈 雖然我真係好好好鍾意食黑松露痛蘑菇😭😭