人生第一次去親子餐廳🤭今次要陪fd啲小朋友去玩~所以就揀咗去銅鑼灣嘅大樹先生的家🌳本身係想去荔枝角嘅分店 但咁啱撞正休息就去咗銅鑼灣講咗食物先🫢沙律🥗 - 主菜+$58就有餐湯、沙律同$38以下飲品 沙律都幾新鮮 仲有蟹子tim 不過食落冇乜大特別熱內亞風煙肉意大利粉配北海道帶子$198- 食落唔會太油 帶子都好大粒 不過就唔係好食到啲煙肉 但係都幾好食橄欖油蘆筍意瓜意大利粉 $168- 一樣好夠乾身唔油膩 啲蘆筍青瓜都好爽口 唔會好淋 天竺鼠車車餐 $168- 實物都超得意 咖哩好香 南瓜餅都幾脆 仲有水果杯 好啱小朋友食~薯條🍟$68- 好脆好大條 都幾大份 冇話好特別 不過係好食😋元氣滿分現打菠蘿蘋果汁 $78- 因為多過$38就要補返差價 酸酸甜甜咁 唔會話好多渣 我就幾鍾意飲🤭至於依度俾小朋友玩嘅空間非常之大 有個大型波波池 入邊有好多天竺鼠車車嘅巨型公仔亦都有個沙池 不過唔使擔心小朋友玩到成身沙因為佢嘅沙係一粒粒正方形嘅膠粒 模擬沙池 仲有小型賽車場同好多其他玩具 小朋友會玩到唔想走🤣想帶小朋友去玩嘅,真係好推薦呢度~講真一開始預係俾小朋友玩 對啲嘢食冇太大期望 所以都算有
人生第一次去親子餐廳🤭

薯條🍟$68
- 好脆好大條 都幾大份 冇話好特別 不過係好食😋

元氣滿分現打菠蘿蘋果汁 $78

仲有小型賽車場同好多其他玩具 小朋友會玩到唔想走🤣

想帶小朋友去玩嘅,真係好推薦呢度~
講真一開始預係俾小朋友玩 對啲嘢食冇太大期望 所以都算有驚喜 估唔到啲嘢食質素都幾好😂