2017-01-29
朋友屋企有養貓,但唔知點解約我出街食飯都要搵間有貓既地方,今次黎到貓咪貓咪HOME黎到無耐即訂叫野食,因為好肚餓Pizza 8吋有6塊,夠兩個人食。pizza底係好脆身的薄皮, 辣肉腸,煙肉同粟米份量剛剛好,芝士仲做到小拉絲,好味!唯一建議係茄膏可以多d,咁味道會更濃郁!------------------------------以上食物都會配一杯$38飲品,其他就補番差價。咁$38飲品有咩揀呢?有8款生果味凍梳打,分別有荔枝,柳橙,青蘋果,白桃,水蜜桃,西柚,香檳提子同草莓。仲有港式奶茶(熱/凍) 。我同朋友就叫左兩杯梳打。凍草莓梳打草莓味明顯,但較甜。 凍荔枝梳打荔枝反而無咁甜,我中意呢杯多d。天氣咁熱飲真係涼透心。 ------------------------------食完正餐當然要同貓貓玩下啦!原來每隻貓貓頸上都有名牌,我最中意小肥但好多貓仔都訓得好冧,所以我唔打擾佢地lu。------------------------------玩完最後點少得食個甜品呢?ChocolateTall Cake $48有兩條朱古力百力枝,平時沖牛奶食的脆波,忌廉,雲呢拿雪糕,重點係,底下
黎到無耐即訂叫野食,因為好肚餓 Pizza 8吋有6塊,夠兩個人食。pizza底係好脆身的薄皮, 辣肉腸,煙肉同粟米份量剛剛好,芝士仲做到小拉絲,好味!唯一建議係茄膏可以多d,咁味道會更濃郁!
以上食物都會配一杯$38飲品,其他就補番差價。
咁$38飲品有咩揀呢? 有8款生果味凍梳打,分別有荔枝,柳橙,青蘋果,白桃,水蜜桃,西柚,香檳提子同草莓。仲有港式奶茶(熱/凍) 。我同朋友就叫左兩杯梳打。
凍草莓梳打
草莓味明顯,但較甜。 凍荔枝梳打
荔枝反而無咁甜,我中意呢杯多d。天氣咁熱飲真係涼透心。
------------------------------ 食完正餐當然要同貓貓玩下啦!原來每隻貓貓頸上都有名牌,我最中意小肥但好多貓仔都訓得好冧,所以我唔打擾佢地lu。
------------------------------ 玩完最後點少得食個 甜品呢?
Chocolate
Tall Cake $48
有兩條朱古力百力枝,平時沖牛奶食的脆波,忌廉,雲呢拿雪糕,重點係,底下有心太軟,仲有小流心,一熱一凍的口感好正!
提提你,餐廳設有每人最低消費:
**星期一至五**
6pm前離座 $50
6-10pm入座 $80
10pm後入座 $50
**星期六,日,公眾假期**
10pm前入座 $80
10pm後入座 $50
總括來說,你想坐幾耐都得,仲有card game任你玩,又會播住流行音樂,岩晒一班年青嘅貓奴呀!