見到foodie推介牛大人新出左日本黑毛和牛A4+吃到飽🤩望落好吸引🤤忍唔住要試下🫢未入座職員已經叫揀定湯底🍲期間限定有高蛋白系列登場- #魚白湯三文魚豆腐鍋 同埋 #醍醐蕃茄酸辣鍋 🍅🌶️揀左醍醐蕃茄酸辣鍋,要左小辣😉酸菜mix蕃茄mix辣味~愈滾愈酸辣😛#日本黑毛和牛A4+平時食牛大人既肉都用長方形碟上,今次既和牛餐終於用大圓碟🤣儀式感🆙🆙🤪錯重點🤣講返和牛! 黑毛和牛鮮紅粉嫩,雪花紋好靚😍牛味出之餘,油脂感都出😙大塊又軟嫩😌讚‼️Encore第二碟時比第一碟仲靚添‼️呢個餐除咗日本黑毛和牛,仲有 #伊比利亞黑毛豬梅肉 ~瘦得黎一啲都唔鞋喎~ #澳州M9和牛牛丸 一如以往重牛味😊 仲包一份 #海鮮拼盤 ,有扇貝、蟶子、生蠔、鮑魚,鮑魚仲要任食😎 仲有小食『鮑魚三吃』:#古法醉鮑魚 、#柚子燒汁鮑魚 、#炭燒鹽蔥鮑魚 🤩😍🤩😍不得了,鮑魚軟嫩彈牙❣️❣️醉鮑魚超入味❣️鹽蔥鮑魚外脆內嫩,炸皮夠薄又鬆脆❣️牛大人既鮑魚驚艷到fafafoodie❤️‍🔥我食左7隻🫢啲鮑魚小食咁好食,忍唔住叫返杯少爺PILSNER啤酒($58)黎送鮑魚😝清爽~ 另外見到宣傳讚好送特飲,讚好牛大人既社交平台,送一杯「金鑽

#日本黑毛和牛A4+
日本黑毛和牛A4+
伊比利亞黑毛豬
澳洲M9和牛牛丸
海鮮拼盤
鮑魚三吃
啲鮑魚小食咁好食,忍唔住叫返杯少爺PILSNER啤酒($58)黎送鮑魚😝清爽~ 另外見到宣傳讚好送特飲,讚好牛大人既社交平台,送一杯「金鑽鳳梨椰奶西」,椰汁西米配合台灣直送金鑽鳳梨肉~ 不過太飽冇試到🥹發現牛大人既冷泡茶改用左重用杯~更環保呢
少爺啤
除左呢個餐主打食物,當然唔少得其他肉類丸類蔬菜等食物,都係推介每次必食 #香芋貢丸 ,大愛充滿芋頭粒粒既貢丸😙以前係包每人一款甜品,原來而家甜品雪糕任食😋應該每日都有唔同款🤔我個日係Haagen Dazs同能得利雪條😊
香芋貢丸
HKD448 (19:30前離座)
HKD488 (正價)
加一服務費
#牛大人台灣火鍋吃到飽