2022-08-17 200 瀏覽
返完學順便去食個早餐🥰 呢間第一城 Cafe 已經常駐左好一段時間~ 不過就間唔中會轉手改名咁 聽朋友講覺得今次質素有提高左!🍝 卡邦尼意粉 $56配溫泉蛋♡♡♡ 值得一讚!意粉唔會太傑 濃郁度剛剛好 Creamy 之餘亦唔會漏🥹 仲可以俾你自己任加芝士粉 唔怕唔夠cheese(๑•᎑•๑) 不過配料就係普通既煙肉同洋蔥無特別~🥗 All Day Breakfast ( 法式多士 + 腸 + 茄汁豆 ) $55呢度值得一讚係佢 All Day Breakfast 組合幾多 可以揀大份定細份😋 不過啲用料就普通( ˙-˙ ) 第一次食呢啲腸仔係無味的.. 個菜沙律以為係酸 但係唔知點解係甜 不推薦( ´•̥̥̥ω•̥̥̥` )如果住附近想食大份啲既早餐都可以黎呢度!

🍝 卡邦尼意粉 $56

如果住附近想食大份啲既早餐都可以黎呢度!