7個人去食 留咗4隻醬油蟹 諗住叫個豬手3-4人餐 再額外加一個牛腸鍋老闆娘係咁叫我地食1900個個3-4人 將入面個鍋轉牛腸鍋比我地 之得額外加一個豬手同4隻醬油蟹Call(以我地7個人嘅理解)落緊單嘅時候佢一輪嘴講得勁快 話咩鰻魚一份 人參餅一份 生菜蔥一份 我地一路都以為佢係解釋緊個餐有啲乜 到最後都仲問多次係咪會轉牛腸鍋 佢都話係到食飯個時,上菜上得好快,佢一路幫我地燒,但係態度唔係好好,一慢啲就會比啲姐姐話。食到最後都冇牛腸鍋叫佢check先原來話冇。到買單嗰時發現 佢所有嘢啲鰻魚 牛 五花肉全部都幫我地加多咗一份 好似焗住你7個人一定乜都上double份。但係本身我地想叫嘅一定多7人份 佢都唔ok。最後4800幾埋單 睇到張單個時真係好嬲 原來乜都加咗一份 但係冇同我地講過我地都唔知情好似逼我地一定要食幾多錢咁呢間真係一定一定冇下次
呢間真係一定一定冇下次