2022-05-25
首先要講解下呢個奇怪標題:個米形粉根本pizza味,薯糰醬汁就係濃湯叫左個米形粉 建議配底下D瓜一齊食✓其實佢幾得意嘅,但整體味道極似番茄醬Pizzaaaaaaa💥🤐有啲煙肉,面嗰層芝士更加令我諗起Eurogogo😂除咗米形粉算特別,唔推薦大家。另外,我係專登過嚟食薯糰的!因為以前食過嗰間舖頭Moontone,薯糰好好食!💕(Moontone 薯仔麵團好夠煙韌,價錢平十蚊($98)卡邦尼底就比較普通,但整體好好食✓✓✓ 另外有間畀左劣評嘅西餐廳就好似麵粉團,膠膠哋,難食🙌🏼今次係第三次嘗試薯糰) 唔夠煙韌😶😶但勝在最好食就係個汁✨❤️似好濃郁嘅蘑菇黑松露湯好香,好味!有少少洋蔥粒同煙肉:)雖然都預咗越食會越膩Emm,但薯糰整體都Ok👌🏻美中不足是如果啲薯糰可以煙韌啲就更好了。兩杯嘢飲嚟講,抹茶latte(熱)不錯,Mocha(熱)就好似平日沖劑嘢飲Emmm外觀兩杯都ok👌🏻
個米形粉根本pizza味,薯糰醬汁就係濃湯
叫左個米形粉 建議配底下D瓜一齊食✓
除咗米形粉算特別,唔推薦大家。
好香,好味!有少少洋蔥粒同煙肉:)
外觀兩杯都ok👌🏻